KAYSERİ / MELİKGAZİ - Emine Akçakaya İlkokulu

Şenel KOÇER - Müdür

1965 Akkışla/Gömürgen doğumluyum. 1988 yılında Ağrı Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. 2000 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler alanından Lisans tamamladım. 2005 yılında yapılan Uzman Öğretmenlik Sınavında başarılı olarak Uzman Öğretmen ünvanını aldım. Sırasıyla Erzurum, Ağrı, Çorum ve Kayseri´de çeşitli okullarda öğretmenlik, müdür ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundum. Kocasinan Yemliha P. Uzm. Çvş. Mürsel Gürlek İlkokulu müdürü görevinde iken 16 Temmuz 2019 tarihinde okulumuza Okul Müdürü olarak atandım. Çalıştığım kurumlarda ilkem huzur, güven ve başarı odaklı olmuştur. Görev yaptığım süre içerisinde çok sayıda Teşekkür, Takdir ve Başarı belgeleri ile ödüllendirildim. Bilgili ve iyi insan yetiştirmenin öneminin bilinci ile çalışmaya özen göstermekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.